src="https://www.facebook.com/tr?id=2041902409446689&ev=PageView&noscript=1"

leiding

Peter

Sinds 1981 maak ik deel uit van de “zomerkampfamilie”. Het zomerkamp is elk jaar een activiteit waar niet alleen de kinderen maar ook de leiding veel plezier aan beleefd. Juist de onderlinge samenwerking, enthousiasme en saamhorigheid zorgen ervoor dat het elk jaar een groot feest is. Zowel voor als op het kamp houd ik me bezig met de algemene zaken die geregeld moeten worden. Mijn grootste hobby is dan ook het zomerkamp.

 

Richard

Hoi ik ben Richard, mijn hobby is handbal en nog eens handbal oja een zomerkamp. Ik ga mee sinds 1999 de eerste jaren heb ik als leiding groepen gedraaid. Maar sinds 2003 sta ik in de keuken, en loop ik iedereen in de weg. Als er iets heel is maak ik het kapot, en als het lekker is, is het naar mijn kundigheid niet meer te eten. Maar het leukste is heel veel plezier maken op kamp, met de kinderen en de leiding. Misschien mag ik daarom elk jaar weer mee???

 

Yvonne

“Actief vanaf 1998. Eerste jaren leiding van groep 2 (7 t/m 9 jr.) en later een aantal jaren leiding van groep 4 (13 t/m 16 jr.) geweest. De laatste jaren doe ik de spelbegeleiding voor alle groepen. Vooral de voorbereiding zodat op kamp alles soepel verloopt.”

 

Klaas

Hoi! Ik ben Klaas en ik ga al sinds 2006 mee op kamp. Op kamp maak ik het eten voor alle kinderen en de leiding, dus dat is hard werken! Het is namelijk best moeilijk om blauwe en roze aardappelen te maken, of te tafels mooi te dekken voor de tafelfriet… Ook ben ik altijd inzetbaar voor het plakken van een fietsband, het bijvullen van de ranja-automaat of het maken van een diep-in-de-zee-buffet! Nu ga ik weer verder met het bedenken van het menu voor volgend jaar….!

 

Maaike

Hoi mijn naam is Maaike Hoekstra. Normaal werk ik in de thuiszorg maar 1 week per jaar mag ik me weer helemaal uitleven met de leukste spellen op zomerkamp. Als kind ben ik jaren mee geweest met zomerkamp en omdat ik dat zo leuk vond ben ik sinds 2006 leiding geworden.

 

Patrick

Hallo ik ben Patrick en mocht van mijn vrouw (Yvonne) het eerste jaar in 2007 alleen maar komen kijken. Ze heeft me besmet met het SZB virus en draai vanaf 2008 de allerkleinste samen met Maaike. Een gouden team! Ik werk als commercieel medewerker en zelfs als ik geen vakantiedagen op mag nemen ben ik er voor het avondprogramma.

 

Luuk

Hallo allemaal, ik ben Luuk Jansen en ik ga sinds 2012 mee als leiding. 1e jaar (stage)leiding van de oudste groep en alweer 3 jaar actief mee geweest als volledige leiding van groep 3 samen met men kameraad Toon. Daarvoor 2 jaar mee geweest als kind. Ik zit 1 dag in de week op school en werk 4 dagen in de week in een slagerij. Buiten het werk en school ben ik te vinden op het veld (4x) en in de zaal (1x), dat te maken heeft met voetbal. Ik heb er nu alweer erg zin in! Tot op zomerkamp !

 

Toon

Hey! Mijn naam is Toon en ik ga sinds 2013 mee als vrijwilliger van SZB. De afgelopen jaren heb ik het geluk gehad om samen met Luuk leiding te geven aan het heel gezellige groep 3! Sinds 2019 ben ik te vinden op kamp als algemeen spelleiding. In het dagelijks leven ben ik ingeneur, maar dat is veel te saai om over te vertellen in dit verhaaltje.

 

Zoë

Hoi Allemaal, ik ben Zoë en ga sinds 2013 mee op Zomerkamp als leiding van de jongste groep. Zelf ben ik als kind ook een aantal jaren mee geweest op zomerkamp en heb het altijd super naar mijn zin gehad en wilde nu ik oud genoeg was andere kinderen een leuke week bezorgen. Verder volg ik nog de studie Allround Kapper.

 

Boy

Hoi allemaal, ik ben Boy van der Heijden, ik mag al sinds 2013 elk jaar als leiding mee om de kinderen een hele leuke vakantie week te bezorgen. Dit vind ik zelf ook heel gaaf om te doen. Dit alles doe ik langs mijn dagelijks werk in de bediening. Hopelijk gaan jullie dit jaar ook mee!!!

 

Remco M

Mijn naam is Remco en ben geboren in het jaar 1995. Ik ben in 2015 voor het eerst mee geweest als leiding. Ik zit zelf nog op school en in mijn vrije tijd houd ik mezelf bezig met auto’s. En als het kamp weer bijna begint ga ik leuke activiteiten bedenken en voorbereiden. Top op het zomerkamp ik zie jullie graag en dan maken we er weer wat leuks van.

 

Emmy

Hallo daar! Mijn naam is Emmy. Vanaf 2016 Mag ik mee op Zomerkamp en daar heb ik elk jaar weer heel veel zin in. In het dagelijks leven werk ik in het speciaal onderwijs en heb ik dus veel vakantie en zo genoeg tijd om Zomerkamp goed voor te bereiden. Ik hoop jullie weer te zien bij het leukste kamp van het jaar!

 

Sven

Hoi! Sven is de naam. Sinds 2016 ben ik bezeten met het besmettelijke zomerkampvirus. Stilzitten is zeker niet een van mijn favoriete dingen. Ik heb met al mijn vrijwilligerswerk de afgelopen jaren al veel mensen mogen verblijden. In het dagelijks leven ben ik licht- en geluidstechnicus, dus altijd reden voor een feestje! Het is geen feest als je niet met zomerkamp mee bent geweest!

 

Bram

Hallo, mijn naam is Bram. Ben geboren op 15-05-1995. 2016 is voor mij het eerste jaar dat ik mee ga als vrijwilliger voor stichting zomerkamp Best. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als antennebouwer door heel Nederland. In mijn vrije tijd rij ik graag motor en houd ik me bezig met paintballen. Tijdens kamp vind ik het vooral heel leuk om met de kinderen bezig te zijn, de planning is niets voor mij. Ik ben zelf een van hun. Tot komend kamp!

 

Britt

Hoihoi, mijn naam is Britt van Heeswijk.

2017 was het eerste jaar dat ik mee ging als vrijwilliger. Dat vond ik toen zo leuk ,dat ik er elk jaar steeds weer naar uitkijk. In mijn vrije tijd speel ik toneel en dans ik bij een carnavalsvereniging. Ik volg de opleiding pedagogiek bij kinderen in Den Bosch, en werk in t weekend bij een bakkerij. Ik vind het vooral leuk om de kinderen een onvergetelijk week te bezorgen en er een feestje van te maken. Want, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

 

Alisha

Hoi, Ik ben Alisha en ik ga sinds 2018 mee als leiding. In het dagelijks leven ben ik biologie docent en zangeres. Ik heb er in er geval weer heel veel zin in dit jaar.

 

Remco B

Hallo, mijn naam is Remco. Ik ben geboren op 29-7-1994 en ga in 2018 voor het eerst mee op zomerkamp. Ik werk bij Quatre Bras in de bediening en af en toe werk ik voor foodworld best op festivals (als ik er zelf niet heen ga). Paar jaar geleden heb ik in Frankrijk gewerkt op een camping in de zomerperiode’s dus dit is niet het eerste kamp wat ik mee ga. Ik heb er al zin!

 

Celine

Hallo, mijn naam is Celine. Ik ben geboren op 15-12-2000 en ik ga dit jaar voor de tweede keer mee als leiding op zomerkamp met veel plezier. Ik volg de opleiding Onderwijsassistent en hoop over een paar jaar juf te worden. Naast school werk ik bij jumbo en sta ik achter de bar op festivals. Ik heb super veel zin in dit jaar en we gaan er een leuke week van maken!