leiding

Achterste rij vlnr: Peter, Bram, Rick, Sven, Toon, Milan, Timo, Boy, Richard, Danny
Middelste rij vlnr: Zoë, Danielle, Luuk, Klaas (foto), Emmy, Remco 
Onderste rij vlnr: Jedda, Yvonne, Britt, Kailin, Lizzy, Meike

Peter (algemene leiding)
Sinds 1981 maak ik deel uit van de “zomerkampfamilie”. 
Het zomerkamp is elk jaar een activiteit waar niet alleen de kinderen maar ook de leiding veel plezier aan beleefd. Juist de onderlinge samenwerking, enthousiasme en saamhorigheid zorgen ervoor dat het elk jaar een groot feest is. Zowel voor als op het kamp houd ik me bezig met de algemene zaken die geregeld moeten worden. Mijn grootste hobby is dan ook het zomerkamp.

 

Richard (hoofd huishoudelijke dienst)

Hoi ik ben Richard, mijn hobby is handbal en nog eens handbal o ja een zomerkamp. Ik ga mee sinds 1999 de eerste jaren heb ik als leiding groepen gedraaid. Maar sinds 2003 sta ik in de keuken, en loop ik iedereen in de weg. Als er iets heel is maak ik het kapot, en als het lekker is, is het naar mijn kundigheid niet meer te eten. Maar het leukste is heel veel plezier maken op kamp, met de kinderen en de leiding. Misschien mag ik daarom elk jaar weer mee???

 

Yvonne (hoofd spelbegeleiding)

“Actief vanaf 1998. Eerste jaren leiding van groep 2 (7 t/m 9 jr.) en later een aantal jaren leiding van groep 4 (13 t/m 16 jr.) geweest. De laatste jaren doe ik de spelbegeleiding voor alle groepen. Vooral de voorbereiding zodat op kamp alles soepel verloopt.”

 

Klaas (huishoudelijke dienst)

Hoi! Ik ben Klaas en ik ga al sinds 2006 mee op kamp. Op kamp maak ik het eten voor alle kinderen en de leiding, dus dat is hard werken! Het is namelijk best moeilijk om blauwe en roze aardappelen te maken, of te tafels mooi te dekken voor de tafelfriet… Ook ben ik altijd inzetbaar voor het plakken van een fietsband, het bijvullen van de ranja-automaat of het maken van een diep-in-de-zee-buffet! Nu ga ik weer verder met het bedenken van het menu voor volgend jaar….!

 

Boy (flexleiding)

Hoi allemaal, ik ben Boy van der Heijden, ik mag al sinds 2013 elk jaar als leiding mee om de kinderen een hele leuke vakantie week te bezorgen. Dit vind ik zelf ook heel gaaf om te doen. Dit alles doe ik langs mijn dagelijks werk in de bediening. Hopelijk gaan jullie dit jaar ook mee!!!

 

Zoë (leiding groep 1 coördinatie)

Hoi allemaal mijn naam is Zoë en ga sinds 2013 mee als leiding van de jongste groep!

Het leukste vind ik , is de kinderen een super leuke vakantieweek te bezorgen!

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als kapster.

 

Rick (leiding groep 1)

Mijn naam is Rick Smeets. Ik mag dit jaar voor de 2e keer meer met dit superleuke kamp!  In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met het organiseren en in elkaar zetten van thema-/spooktochten, iets waar ik veel plezier aan beleef. Helaas door corona kan ik nu niet genieten van leuke festivals of toffe feesten, maar hopelijk kan ik me ook daar binnenkort weer mee bezig houden. Ik studeer op dit moment aan de Pabo in Eindhoven en loop stage op KC de kiezel. Ik heb super veel zin om jullie allemaal (opnieuw) te zien en kan niet wachten tot het kamp weer gaat beginnen. Tot dan!

 

Lizzy (ass-leiding groep 1)

Heyy! Ik ben Lizzy en ben geboren op 31-05-2005 en ga dit jaar voor het eerst mee als assistent leiding ik heb er super veel zin in! 

Ik ga al heel lang mee als kind en kan er maar geen genoeg van krijgen. Ik zit nog op school en in mijn vrije tijd doe ik voetbal, en scouting. 

Ik heb er in ieder geval weer zin in en hopelijk tot snel!

 

Milan ass-leiding groep 1)
Hoii! Ik ben Milan van Doormalen ik ben geboren op 29 mei 2005. In 2016 was mijn eerste jaar dat ik mee ging met zomerkamp best als kind maar dit jaar is mijn eerste keer als assistent leiding. Ik heb er super veel zin in!! 

 

Britt (leiding groep 2 coördinatie)

Hoi hoi, mijn naam is Britt van Heeswijk. 2017 was het eerste jaar dat ik mee ging als vrijwilliger. Dat vond ik toen zo leuk ,dat ik er elk jaar steeds weer naar uitkijk. In mijn vrije tijd speel ik toneel en dans ik bij een carnavalsvereniging. Ik volg de opleiding pedagogiek bij kinderen in Den Bosch, en werk in t weekend bij een bakkerij. Ik vind het vooral leuk om de kinderen een onvergetelijk week te bezorgen en er een feestje van te maken. Want, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

 

Bram (leiding groep 2)

Hallo, mijn naam is Bram. Ben geboren op 15-05-1995. 2016 is voor mij het eerste jaar dat ik mee ga als vrijwilliger voor stichting zomerkamp Best. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als antennebouwer door heel Nederland. In mijn vrije tijd rij ik graag motor en houd ik me bezig met paintballen. Tijdens kamp vind ik het vooral heel leuk om met de kinderen bezig te zijn, de planning is niets voor mij. Ik ben zelf een van hun. Tot komend kamp!

 

Daniëlle (leiding groep 2)

Hoi hoi! Ik ben Danielle en ik ben geboren op 17/12/1999. Ik ga sinds 2019 als leiding mee op zomerkamp en ik kijk er weer enorm naar uit om ook dit jaar weer op kamp te gaan. In mijn dagelijks leven werk ik in de kinderopvang, doe ik paardrijden en sport ik graag! Ik kan nu al niet wachten tot dat we weer met zijn alle op kamp gaan, Tot op zomerkamp!

 

Meike (ass-leiding groep 2)

Hoi hoi , mijn naam is Meike Rekkers. Ik ga al jaren mee op zomerkamp en nu voor mijn 2de jaar als leiding, na al die jaren kan ik er nog steeds niet genoeg van krijgen. Ik doe de opleiding verzorgende IG in Eindhoven , In mijn vrije tijd werk ik in de horeca en hockey ik bij MHC Best. Het leukste aan kamp vind ik om de kinderen elke dag weer te kunnen vermaken en ze een leuk kamp te geven.

 

Timo (ass-leiding groep 2)

Hoi! Ik ben Timo. Mijn geboortedatum is 8/11/2004. Ik ben van 2011 t/m 2020 mee gegaan als deelnemer van zomerkamp Best. In 2021 ga ik voor het eerst mee als assistent-leiding omdat ik dit superleuk vind. In mijn vrije tijd speel ik games met mijn vrienden en zit op basketbal. 

Ik zit op summa ICT in Eindhoven waar ik niveau 4 doe en ik heb het hier ook echt naar mijn zin. Ik heb net zoals dit jaar, heel veel zin om weer naar zomerkamp te gaan. Ik weet  zeker dat dit jaar weer even leuk word als andere jaren!

 

Sven (leiding groep 3 coördinator)

Hoi! Sven is de naam. Sinds 2016 ben ik bezeten met het besmettelijke zomerkampvirus. Stilzitten is zeker niet een van mijn favoriete dingen. Ik heb met al mijn vrijwilligerswerk de afgelopen jaren al veel mensen mogen verblijden. In het dagelijks leven ben ik licht- en geluidstechnicus, dus altijd reden voor een feestje! Het is geen feest als je niet met zomerkamp mee bent geweest!

 

Remco (leiding groep 3)

Mijn naam is Remco en ben geboren in het jaar 1995. Ik ben in 2015 voor het eerst mee geweest als leiding. Ik zit zelf nog op school en in mijn vrije tijd houd ik mezelf bezig met auto’s. En als het kamp weer bijna begint ga ik leuke activiteiten bedenken en voorbereiden. Top op het zomerkamp ik zie jullie graag en dan maken we er weer wat leuks van.

 

Kailin (ass-leiding groep 3)

Hoi, ik ben Kailin. Ik ga al vanaf 2009 mee als kind, al die jaren heb ik het overleeft en kan ik in 2021 mee als leiding. Dit kamp vind ik (is) geweldig en daarom blijf ik meegaan.

 

Jedda (ass-leiding groep 3) 

Hoi, mijn naam is Jedda en ik ben 16 jaar oud. Ik ben als kind 10 jaar lang meegegaan op zomerkamp en ik vind het zo leuk dat ik nu als leiding meega! In mijn vrije tijd hockey ik graag of doe ik iets met vriendinnen.

 

Toon (leiding groep 4 coördinator)

Hey! Mijn naam is Toon en ik ga sinds 2013 mee als vrijwilliger van SZB. De afgelopen jaren heb ik het geluk gehad om samen met Luuk leiding te geven aan het heel gezellige groep 3! Sinds 2019 ben ik te vinden op kamp als algemeen spelleiding. In het dagelijks leven ben ik ingenieur, maar dat is veel te saai om over te vertellen in dit verhaaltje.

 

Luuk (leiding groep 4)

Hallo allemaal, ik ben Luuk Jansen en ik ga sinds 2012 mee als leiding. 1e jaar (stage)leiding van de oudste groep en alweer 3 jaar actief mee geweest als volledige leiding van groep 3 samen met men kameraad Toon. Daarvoor 2 jaar mee geweest als kind. Ik zit 1 dag in de week op school en werk 4 dagen in de week in een slagerij. Buiten het werk en school ben ik te vinden op het veld (4x) en in de zaal (1x), dat te maken heeft met voetbal. Ik heb er nu alweer erg zin in! Tot op zomerkamp !

 

Emmy (leiding groep 4)

Hallo daar! Mijn naam is Emmy. Vanaf 2016 mag ik mee op Zomerkamp en daar heb ik elk jaar weer heel veel zin in. In het dagelijks leven begeleid ik jongeren op het gebied van zorg en sport. Elk jaar is het spannend wat ik nu weer mee ga maken op zomerkamp. Ik hoop jullie weer te zien bij het leukste kamp van het jaar!

 

Willemijn (leiding groep 4)

Hallo Ik ben Willemijn Gabriël, dit is het allereerste jaar dat ik meega als begeleiding met Zomerkamp Best. Ik hoorde zoveel positieve verhalen van Zomerkamp Best, dat ik dacht dit wil ik meemaken. Ik ga samen met Emmy, Luuk en Toon groep 4 draaien. Ik heb er superveel zin in. Het lijkt me geweldig om met alle kids lekker te ravotten, spellen te spelen en gewoon heel veel plezier te maken. Ik hoop dat er nog vele jaren mogen volgen. Maar voor nu, tot in Augustus !!