groep 12, 13 jaar
(groep 1, 2 voortgezet onderwijs)

De leeftijd is een indicatie, afhankelijk van de inschrijvingen kan het kind in een groep hoger of lager zitten.

 

Groep 4, de een-na oudste groep binnen het chaotische maar oh zo gezellige zomerkamp. En al voelen we ons het wijst van allemaal, zo gedragen we onszelf zeker niet. Want er is toch niets zo leuk als heel de dag waterspellen te doen; 4 keer verkeerd lopen bij de speurtocht omdat je de aanwijzingen niet ontrafeld krijgt; de leiding voor de gek houden of als een malloot over de stormbaan rennen om te zien of je sneller bent dan de rest.

Verder zijn we natuurlijk ook het meest energiek van alle groepen. Daarom kan een dagje luieren aan het water en de welbekende filmavond uiteraard niet ontbreken in deze kampweek.

 

En omdat we natuurlijk ook veel volwassener zijn dan de andere groepen worden we graag ingezet om te helpen bij speurtochten van de jonkies. Niets laat je volwassener voelen dan jezelf verstoppen in het bos om vervolgens een uur lang een uil of wolf na te doen zodat de kleintjes je kunnen komen zoeken.

 

Naast al deze gekkigheid is er natuurlijk ook ruimte voor leuke spellen, potjes (tafel)voetballen en even lekker chillen. De leiding heeft er alvast weer heel veel zin in, jullie ook?

Deze groep gaat op de fiets naar het zomerkamp vanuit Best.